8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Dexter & Sinister vloerkleed

Carpet Moooi Dexter & Sinister vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 200 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

In dit ontwerp verwijst kunstenaar Jurgen Bey naar heraldiek, beter bekend als wapenkunde. Jurgen Bey heeft van dit kleed een interpretatie gegeven van de symbolen op een wapen en met als uitkomst dit bijzondere kleed. Dit kleurige kleed staat goed in vele woonkamers en zal een gezellige sfeer creëren.

Het Carpet Moooi Dexter & Sinister Kleed heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het is een getuft tapijt van 100% polyamide en valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.