8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Dazzling Dialogues 2

Carpet Moooi Dazzling Dialogues 2

Beschikbare kleuren (2)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 200 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

De vloerkleden Dazzling Dialogues van Moooi Carpets zijn echte top- design kleden. Ontwerper Noortje van Eeke maakte deze vloerkleden speciaal voor Moooi Carpets. Met een bijzondere print die digitaal op het kleed geprint is zal dit kleed u zeker niet gaan vervelen.  Van Eeke maakte drie designs die gemaakt zijn van 100% Polyamide. Deze kleden vallen onder de broadloom collectie van Moooi Carpets en u kunt dit kleed dus zo lang en en zo breed krijgen als u zelf wil. Informeer voor de opties. Alle Moooi kleden vallen in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en geluid goed absorbeert. 

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen. 

LET OP INFORMEER VOOR DE EXACTE PRIJZEN VOOR EEN OP MAAT GEMAAKT KLEED