8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Crystal Teddy vloerkleed

Carpet Moooi Crystal Teddy vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 1.699.00

Maat: 185 x 215

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Dit zeshoekige vloerkleed is een ware puzzel. In dit kleed zit namelijk een teddybeer verstopt. Een kleed met een knipoog, aldus ontwerper Marcel Wanders. De randen zijn afgemaakt met gouden en robijnen kettingen. Een mooie aanwinst voor uw woonkamer.

Het Carpet Moooi Crystal Teddy heeft een breedte van 185 centimeter en een lengte van 215 centimeter. Het tapijt is getuft en van 100% polyamide. Het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. De kleur is digitaal geprint met een chromojet en de achterkant is van vilt.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.