8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Cellular vloerkleed

Carpet Moooi Cellular vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 300 x 200

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Het Carpet Moooi Cellular Vloerkleed is geïnspireerd op de bouwstenen van het leven. Ontwerper Ross Lovegrove heeft de bouwstenen in het kleed geïnspireerd op het feit dat men wellicht in de toekomst dingen kan bouwen op basis van een genetische code. Het Cellular Vloerkleed heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het tapijt is getuft en van 100% Polyamide. Het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. De kleur is digitaal geprint en de achterkant van het kleed is van vilt.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.