Oktober woonmaand vloerkleed Vloerkledenwinkel

   Inruilactie oktober woonmaand

   Vloerkledenwinkel pakt groots uit met diverse acties rondom de oktober woonmaand:

   • Je oude vloerkleed is geld waard. Lever je oude vloerkleed in en krijg de hele maand oktober tot 20% inruilkorting op o.a. Louis de Poortere, Brink & Campman, De Munk Carpets, MOMO Rugs en Ted Baker.
   • Geen vloerkleed in te ruilen? Bekijk onze woonmaand sale. De hele maand oktober ontvang je tot 30% korting op vloerkleden van geselecteerde topmerken. 
   • Gratis stylingadvies de gehele maand oktober in onze winkels en online.

   Je oude vloerkleed is geld waard!

   Ben je toe aan een nieuw vloerkleed en is je huidige vloerkleed nog best in goede staat? Tegen inlevering van een oud vloerkleed in onze winkels, krijg je tot wel 20% inruilkorting op een groot aantal merken vloerkleden. Shop dus nu het perfecte vloerkleed van topmerken als Brink & Campman, De Munk Carpets, Louis de Poortere, MOMO Rugs, Ted Baker, Monasch, Sedna en vele anderen. Je oude kleed krijgt een goede bestemming. En jij een prachtig nieuw kleed voor een fijne prijs. 

   Tot 30% korting op veel vloerkleden

   Diverse merken staan gedurende oktober woonmaand in de sale. Deze merken zijn uitgesloten van de inruilactie, maar de gehele maand met kortingen tot wel 30%. Bekijk hier de woonmaand sale.

   Gratis stylingadvies - de gehele maand oktober

   Kun je wel wat advies gebruiken bij de keuze van een vloerkleed? Laat je gratis adviseren door onze stylisten en vind jouw perfecte vloerkleed. Het kiezen van een vloerkleed kan best lastig zijn. Wat is het juiste formaat en welk kleed past het beste bij jouw interieur? Onze stylisten weten er wel raad mee en helpen je graag!

   Gratis stylingadvies in onze winkels of online. Boek hier je gratis afspraak voor online stylingadvies met een van onze stylisten.

   Actievoorwaarden

   • Inruilactie geldig van 1-31 oktober 2021.
   • Alleen geldig in onze winkels in Hilversum en woonwarenhuis Nijhof.
   • Bij inlevering van je oude vloerkleed in onze winkels. Het is helaas niet mogelijk om een kleed op te halen.
   • Inruilkorting word bepaald aan de hand van het merk en aanschafwaarde van het nieuwe vloerkleed.
   • Inruilkorting is niet van toepassing op vloerkleden in de woonmaand sale en/of andere (kortings)acties.

   Recente artikelen