Wij willen jullie graag kennis laten maten met het team van Vloerkledenwinkel. Wij bestaan uit een jong, ambitieus team met allemaal onze eigen kwaliteiten.
Met de rubriek ‘Medewerker aan het Woord’ laten we jullie om de week kennis maken met iemand uit ons team. Om de week worden er vier vragen gesteld aan een van de medewerkers van Vloerkledenwinkel. Gjalt is de medewerker van deze week. 

1. Stel jezelf eens voor …

“Ik ben Gjalt. Mijn vrije tijd is eigenlijk hetzelfde als mijn werk. In mijn vrije tijd werk ik aan websites. Ik ga uiteraard ook graag met vrienden een hapje eten of drinken. Ik ben aangesteld als E-Commerce manager sinds april dit jaar. Mijn hoofdtaak is om te zorgen dat de omzet door middel van het online kanaal omhoog gaat en dat alle aanpassingen en ontwikkelingen aan de website goed gebeuren binnen het besproken tijdsbestek.”

2. Wat vind je leuk aan deze functie?

“De functie als E-Commerce manager is uitdagend. Er is letterlijk geen dag hetzelfde. Op het ene moment zit je nog in de cijfertjes van de bezoekersaantallen en op het andere moment ben je bezig met nieuwe ontwikkelingen voor de website. Het is heel divers werk.”

3. Wat is jouw leukste moment bij Vloerkledenwinkel?

“Mijn leukste moment zijn de loopjes naar de Albert Heijn met Tristan (Vloerkleed.nl medewerker).

4. Waarom moet je een vloerkleed kopen bij Vloerkledenwinkel?

“Wij hebben een breed assortiment; alle merken zijn vertegenwoordigd. Wij hebben ook daadwerkelijk kennis in huis. Wanneer je een vraag hebt over een vloerkleed of over de productie daarvan hebben wij de kennis in huis om die vraag te beantwoorden. Ik denk dat die kennis ons als bedrijf goed en sterk maakt ten opzichte van de concurrent.

Heb jij een vraag voor Gjalt? Stel hem dan hieronder. Over twee weken is het de beurt aan een andere medewerker.