Wij willen jullie graag kennis laten maten met het team van Vloerkledenwinkel. Wij bestaan uit een jong, ambitieus team met allemaal onze eigen kwaliteiten.
Met de rubriek ‘Medewerker aan het Woord’ laten we jullie om de week kennis maken met iemand uit ons team. Om de week worden er vijf vragen gesteld aan een van de medewerkers van Vloerkledenwinkel. Saskia is de medewerker van deze week. 

1. Stel jezelf eens voor …

“Ik ben Saskia en ik ben 20 jaar. Ik ben de Backoffice Manager van Vloerkledenwinkel. Ik kom uit Hilversum. Ik doe hier de orderverwerking en alle administratieve taken daar achter. Ik regel de bezorgingen, de levertijden, de agenda’s van de bezorgers Rien, Peter en de jongens op zaterdag. Rien en Peter doen zichtafspraken bij klanten thuis. Ik plan hun agenda’s in en verwerk hun bonnen.”

2. Wat vind je leuk aan deze functie?

“Wat ik leuk vind aan deze baan is dat het veelzijdig is. Je moet veel verschillende dingen regelen op een dag. Er zijn een aantal dagtaken die je hebt en iedere taak komt dagelijks terug maar er zijn wel verschillende dingen die je moet uitvoeren.”

3. Wat is jouw leukste moment bij Vloerkledenwinkel?

“Mijn leukste moment bij Vloerkledenwinkel vond ik de opening van de nieuwe showroom. Het was gewoon heel gezellig. Eerst begonnen we met alle collega’s, dat was heel gezellig. Daarna hebben we de nieuwe winkel laten zien aan de bezoekers. Het was ook leuk om leveranciers en relaties in het echt te zien. Dit zijn mensen die je normaal nooit ziet maar alleen over de telefoon spreekt. Nu kon je ze in het echt ontmoeten en een praatje met ze maken.

4. Waarom moet je een vloerkleed kopen bij Vloerkledenwinkel?

“Wij geven goede service en zijn klantgericht. We hebben een persoonlijke benadering. We bellen de klant voor alles. Ik denk dat dat wel een pluspunt is van Vloerkledenwinkel.

Heb jij een vraag voor Saskia? Stel hem dan hieronder. Over twee weken is het de beurt aan een andere medewerker.