Van 3 tot en met 10 oktober is het weer zo ver. Het jaarlijkse woonevent waar we elk jaar weer naar uit kijken. Tientallen interieurmerken zullen weer aanwezig zijn om hun collectie te showen en Vloerkledenwinkel mag natuurlijk niet ontbreken! Behalve topcollecties zullen er ook een aantal acties zijn; speciaal voor de woonbeurs. Vandaag presenteren wij de eerste actie! Wij staan op stand 12-014.

Meld je direct aan voor een gratis stijladvies!
‘Neem je foto mee van de ruimte waar het omgaat’

Ben jij op zoek naar een vloerkleed maar weet je niet goed welk kleed je moet combineren met je interieur? Speciaal voor de bezoekers van de woonbeurs is er een unieke actie. Stijladvies voor jouw interieur van professionele stylisten. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven via de mail, telefoon of Social Media dat je graag gebruik wilt maken van dat stijladvies en wij plannen een afspraak voor je in met een van onze stylisten. Als jij een mooie foto van jouw interieur meeneemt, zal de stylist het advies volledig daarop afstemmen. Mag jouw interieur wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je graag advies als het gaat om het combineren van een vloerkleed met je interieur? Onze stylisten nemen uitgebreid de tijd om samen te kijken naar jouw interieur. Neem nu contact op en wij maken een afspraak.