Afgelopen donderdag vond de opening plaats van de Concept Gallery in Amsterdam. MOMO Rugs, een divisie van Vloerkledenwinkel.nl, is hier gevestigd. De Inspiratie-hub biedt mogelijkheden voor architecten en designliefhebbers. Het was een succesvolle opening, lees hier de terugblik.

Rond 16:30 begon de opening met bubbles en bites. De aanwezigen werden rondgeleid door de Concept Gallery. Behalve de zeven bedrijven die gevestigd zijn in het pand aan het IJmeer, beschikt de Concept Gallery ook over een hotelsuite. Deze suite bevat interieur van de gevestigde bedrijven en kan daadwerkelijk geboekt worden.

Foto: Concept Gallery

Vervolgens werden de aanwezigen om 17:30 welkom geheten door actrice Carolien Spoor. Hierna vertelde CEO Regardz Hospitality Group BV Luc van Bussel over de excellente service in een digitale samenwerking. Ook legde hij zijn zelfbedachte term ‘teruggierigheid’ uit. Het terugkomen van klanten, klanten gierig maken

Foto: Concept Gallery

Vervolgens werden alle bedrijven uitgenodigd iets te zeggen.

Live muziek en barbecue
Na het officiƫle gedeelte werd er gebarbecued. Met een uitzicht over de skyline van Amsterdam was het zeker een geslaagde avond.

 

MOMO Rugs en de Concept Gallery
MOMO Rugs ziet uit naar een succesvolle samenwerking met de Concept Gallery. Het wordt een inspirerende plek voor architecten, designers en interieurliefhebbers. We hebben er zin in!

Lees meer over MOMO Rugs