Het was even geduld hebben voor deze uitblinker maar hij schittert dan eindelijk op mijn vloer; hét design vloerkleed van Marcel Wanders voor MOOOI Carpets dat ik vond via vloerkledenwinkel.nl. Ik ben er zo ontzettend gelukkig mee! Dat is nog eens een extra fijne start van mijn dag…

Het Eden Queen kleed stond al tijden op mijn verlanglijstje, want wat is ‘ie prachtig. Het stilleven aan bloemen is schitterend. Ik blijf ernaar kijken en wat voelt het zacht als ik erop loop. Mijn gasten (afgelopen weekend was het weer even een zoete inval van nieuwsgierige mensen die even naar de voortgang van ons Haarlemse droomhuis wilden spieken) reageerde allemaal even verrast. Onze kat vind het vloerkleed overigens ook fantastisch. Enig nadeel is dat ze na twee dagen een haarbal uitspuugde op ons vloerkleed. Maar wat bleek; vlekken zijn heel makkelijk weg te halen. De troep bleef op het kleed liggen in plaats van dat het introk. Goed om te weten, ook omdat ik bang ben dat dit zeker niet de enige haarbal van onze kat is…

Lees verder op de blog van Interior Junkie
Elisah Jacobs schreef deze blog in samenwerking met Vloerkledenwinkel.nl