Bij een nieuwe indeling voor je woonruimte heb je natuurlijk ook nieuwe producten nodig om je plan te kunnen uitvoeren en je sfeer helemaal kloppend te maken. En een product waarmee je snel een mooie sfeer mee kan geven aan je ruimte dat is een vloerkleed! 

Toen ik wist wat ik wil uitstralen in de ruimte, heb ik onze woonwensen omarmd en aan de hand daarvan ben ik opzoek gegaan. Via Facebook kwam ik Vloerkledenwinkel tegen. Daar kwam ik veel mooie vloerkleden tegen die in ons plan zouden passen.
De Home Collection Kabel, een model van hun eigen collectie in de kleur lichtgrijs is het uiteindelijk geworden. Een geweven kleed en is gemaakt van wolvilt. Dit materiaal zorgt ervoor dat het een zachte “feel and touch” geeft, precies wat we willen! De prijs en kwaliteit liggen goed met elkaar in balans.

Het is leuk om een vloerkleed te combineren met een plat kleed en met een andere kleur. Zo komt de structuur van de Home Collection Kabel nog meer tot zijn recht.

Nu dat het kleed er ligt kunnen we ons geluk niet op en word het plan steeds meer werkelijkheid. Lekker de schoenen uit en met de voetjes op het kleed!

Deze blog is geschreven door Draad en Spijker in samenwerking met Vloerkledenwinkel

 


Deze blog is geschreven door Sanne Horlings van Draad en Spijker